Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 21. syyskuuta 2012

Long time no seen

Se on Ponnari taas ollut laiska ja jättänyt blogin ihan heitteille. Taitaa minussakin hiukan olla syytä tähän hiljaiseloon, en ole tehnyt mitään mainittavaa koko syksynä. Mitä nyt koitin lähteä ketun perään yhtenä iltana ja rusakon perään toisena. Ajattelin että joskos sitä saisi itse metsästämällä hiukan vaihtelua ruokavalioon, ainakin siihen proteiinipuoleen :) No, juoksevia lihanpaloja en saanut kiinni mutta ruokavalioon tuli vaihtelua MUSCH:in muodossa. Ponnari kiikutti kotiin testiksi pari jäistä pötköä MUSCH BARF kana-ateriaa ja voi slurps! Pötkössä on eri osia broilerista, vihanneksia ja pellavansiemenöljyä ja maku on h e r k u l l i n e n ! Meidän nurkilla liikkuu taas joku niin sulotuoksuinen tyttö ettei mitään tolkkua. Kuljen nenä maata viistäen, metrin välein merkkaillen ja kuolajojot suupielistä roikkuen pitkin raittia. Se on rankkaa olla teini.

Ei kommentteja: