Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 14. elokuuta 2012

Biabedin uudet vaatteet

Ponnari on tässä muutama- na iltana askarrellut ompeluko- neen kanssa ja koittanut saada ommeltua Biabediini uutta päällistä kun vanha päällinen oli jo niin moneen kertaan paikattu että siinä taisi olla enemmän siksakkia kuin ehjää kangasta. Vanha päällinen oli keinonahkaa ja täytyy sanoa että ei hyvä materiaali. Päällistä sai olla paikkailemassa vähän väliä kun matsku repeili kynsien alla sängystä noustessa. Uuden päällisen materiaaliksi valikoitui markiisikangas Minskin suosituksesta ja kuosiksi mustavalkoraita Ponnarin päähänpistosta.
Päällisen ompelu ei sujunut ihan kitkatta ja luultavasti kaikki, mikä voi mennä pieleen, meni. Ponnarin leikkaamat palat olivat liian pieniä vaikka uudet kappaleet leikattiin vanhojen mukaan, jatkopaloja ommellessa Ponnari ompeli yhden palan väärin päin ja lopulta koko aloitettu työ oli pakko purkaa osiin ja aloittaa alusta. Olin jo ihan varma, että Ponnari nakkaa kankaat roskikseen ja toteaa vanhaa satua lainaten: Ei siitä takkia tullut :) Arvaukseni osui väärään ja sitkeästi tuo ei niin lahjakas ompelija sai sänkyyni uuden päällisen valmiiksi lauantaina, jipii skipii! Parta risti sängyn seeprapediksi ja erotuomarisängyksi mutta meitsille on sama miksi sitä kutsutaan, ainakin sängyssä voi nukkua ja syödä luita. Hiukan tosin sängyn käyttöönotossa oli kankeutta, jotenkin se oli liian siisti ja puhdas ja uusi enkä oikein osannut mennä sänkyyn pötköttämään. Onneksi sängystä löytyi vanha haiseva luuni ja sen perässä minäkin sänkyyn lopulta menin. Hyvin siinä uni maistuu!

Ei kommentteja: