Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 13. joulukuuta 2012

Phuuh phuuh pölyt pois!

Jospa lumimyrsky puhaltaisi täältäkin taas pölyt pois.. Kirjuri on ollut tosi laiskana eikä täällä toisaalta kummempia ole tapahtunutkaan. Kummitätini Ope kävi kylässä ja kovasti yritin uskotella olevani sylikoira mutta Opepa ei mennyt siihen lankaan. Onneksi rapsutuksista voi nauttia lattiallakin :) Muutama päivä kyläreissun jälkeen Ponnari tuli kotiin tuoden synttärilahjan kummitustädiltä. Sain herkullisia hirven luita ja niitä olen rouskutellut menemään. Mukavaa vaihtelua joka viikkoisille naudan luille. Olen ollut Ponnarin kanssa monena iltana kylässä Janetskin luona ja seurannut sivusta, hiukan kuin virallisen valvojan roolissa, tyttöjen askartelupuuhia ja saanut välillä hiukan herkullisia maistiaisiakin tyyppien tuotoksista. Janetskilassa on siitä kivaa että aina jääkaapista löytyy jotain herkkua meitsillekin. Nams! Kyläpaikka meitsin mieleen. Viime kyläilykerralla tosin pitkästyin hiukan kun olin hetken yksinäni Janetskin luona flikkojen käydessä jossain asioilla. Tyttöjen tullessa sisälle olin ottanut kirjahyllystä itselleni lukemiseksi yhden kirjan ja leikkeihini 3 pientä kangastaulua. Olin myös hiukan lueskellut postin tuomaa mainosta, ihan vaan pikkuriikkisen :)Janetskilla oli hauskaa enkä onneksi rikkonut mitään mutta nuiva Ponnari piti jonkun saarnan siitä, ettei tavaroita niin vaan oteta omin luvin käyttöön. Mööh! Kelit ovat suosineet, täällä on saanut temmeltää lumihangessa jo useamman viikon ja lunta sataa aina vaan lisää. On se kumma että tällainen normaalisti kohtuullisen rauhallinen ja pidättäytyväinen skottikin intoutuu loikkimaan lumihangessa kuin pieni kenguru. Ja kuinka siistiä on se, että katsoo minne tahansa, aina on näkyvissä hyvä pallo jonka voi potkaista etutassulla liikkeelle ja sitten syöksähtää ihan Maradonana pallon perään? Ihan järjettömän siistiä ainakin meitsin mielestä!

Ei kommentteja: