Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Se on sitten elokuu!

Hurjaa vauhtia tämä kesä juoksee kohti syksyä ja mikäs siinä. Syksyllä ei tarvitse läähättää niin paljoa ja metsässä tuoksuu hyvältä, ei hassumpaa. Ponnari teki muuten erkkarin jälkeen ihmeellisen katoamistempun eikä tullut kotiin moneen päivään. Vietimme Parran kanssa poikamiespäiviä maanantaista keskiviikkoon ja täytyy sanoa, että oli aika kivaa kun Ponnari tuli kotiin. Kiepuin kun hyrrä Ponnarin jaloissa ja juoksin kotia ympäri kuin päätön kana nähdessäni Ponnarin niin pitkän eron jälkeen. Poissaololle oli kyllä ihan hyvä syy, Ponnari oli ollut Minskilässä hoitamassa Masaa kun Minski piipahti hiukan reissussa. Ponnarin vaatteet joutuivat aika tarkkaan syyniin kun selvittelin että missäs se Ponnari oikein on piilotellut 3 päivää.. Sain pientä vihiä asiasta jo tiistaina kun Parta tuli kotiin ja toi vaatteissaan tuttuakin tutumman tuoksun. Tuoksussa sekoittui sulassa sovussa kuola sekä kiinalainen ruoka ja se haju oli pomminvarmasti lähtöisin Masa Pallopäästä. Ulkona asia varmistui kun luin tuoreimmat uutiset heinikosta. Siellä luki meinaan ainakin kissan kokoisin kirjaimin: Masa was here! Ponnari ja Masa olivat siis meitsin kulmilla ulkoilemassa ja olipa kuulkaa hirveä duuni iltalenkillä haistella kaikki Masan merkkaukset ja vetäistä oma puumerkki siihen päälle. Seuraavana aamunakin piti vielä varmistella että sain kaikki merkkaukset hoidettua.

Ei kommentteja: