Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Masa erkkarissa

Lauantaina Masa Pallopää käväisi esiintymässä Harjavallassa, Bullmastiffit ja Mastiffit Ry:n erikoisnäyttelyssä. Kaveri sai laatuarvosteluksi ERInomaisen ja oli avointen uros kolmas. Aika hyvin vetäisty, Angus ja Viivi on loistava tiimi! Untamo Unikamelin poika Olle kisasi myös avoimissa uroksissa ja oli tuon luokan toka. Olle on komea ja herttainen poika ja Ponnari hengailikin aika paljon Ollen kanssa ja oli kuulkaa tuosta kaverista ihan myyty. Melkein kyllästymiseen asti sain kuunnella kotona juttuja joissa Olle teki sitä tai Olle teki tätä. Näyttelyssä oli mukana myös Viivin pesueen uusin tulokas Mauri ja se on kuulkaa aika stara! Pikkuinen poseerasi kuin vanha tekijä ja vitsit mikä kontakti pojalla on Viiviin. Ois hiukan opittavaa tuolta kaksikolta… Unton sisarukset Riski ja Molla tekivät taas tuttuja temppujaan ja putsasivat pöydät, Molla oli paras narttu ja VSP, Riski oli paras uros, ROP ja lopuksi poika räjäytti taas potin ja otti jo toisen BISS merkinnän nimensä eteen ja kaveri oli siis koko näyttelyn paras koira. On se aika kone!
Ponnarin aamu alkoi lauantaina aika aikaisin koska kyytiin piti poimia porukkaa eri puolilta kaupunkia. Ekaksi Ponnari ajoi Nynnelin luo viemään osan rippilahjaan, sitten Ponnari päristeli hakemaan Saimia Nakkilasta. Nakkilasta auto huristeli Minskilään ja kyytiin pompsahti Masaliini. Minskilästä matka jatkui Janetskin luo josta kyytiin poimittiin janetski, herkulliset suklaa-kookospikkuleivät ja iso muovipurkki jäätynyttä vettä jääpalaksi nyyttäribuffaan. Ponnari naureskelikin Janetskille että aika harvoin sitä on lauantaina tullut kyläiltyä 4 paikassa ennen aamu kuutta.. Päivä oli ollut mukava ja kuuma, olen ihan tyytyväinen että sain loikoilla kotona. Masa oli kotiin päästyään vetäissyt kipollisen ruokaa, käynyt nopeasti ulkona asioilla ja sitten olikin uni maistunut. Sunnuntainakin kaveri oli vielä ihan poikki lauantaista eikä se mikään ihme ole, poika oli kuitenkin reissussa jotain 14 tuntia.

Ei kommentteja: