Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Vitsin varikset!

Jos oikein yrittää niin tänne voisi saada puristettua vielä pari tekstiä heinäkuun puolella..
Meitsi oli muuten uimassa! Tai siis, lähdin janetskin ja Ponnarin kanssa yksi ehtoo Kakskerran järvelle kun tytöt tahtoivat uida. Uskaltauduin veteen nilkkoja myöden mutta sen pidemmälle en malttanut mennä. Kiva se oli siinä rannan tuntumassa liotella varpaita ja järsiä keppiä. Tytöt olivat rohkeampia ja uida polskuttivat menemään ihan kunnolla meitsin pitäessä vahtia rannalla. Jonkunhan se oli vahdittava, ettei kumpikaan mennyt liian kauas järvenselälle.Pari surkeaa kuvaa odistavat ainakin sen, että etutassut on kastettu :)
Nyt ihan parin viime päivän aikana kulma- kunnan varikset ovat alkaneet ihan selkeästi härnätä meitsiä. Ryökäleet tepastelevat muutaman metrin päässä ja pomppivat kuin leikkiin kutsuen. Sitten kun loikkaan siipiveikkojen suuntaan, ne lehahtavat ilmaan juuri sen verran, että pääsevät hihnani ulottuvuuden ulkopuolelle. Torstaina yksi kraakku teki juuri näin ja kun olimme jo laskeutumassa loivaa mäkeä pihalle, otus lensi autotallin katolle ja mulkoili sieltä meitsiä ilkkuva pilke silmäkulmassaan. Kävelin varista mulkoillen ulko-ovelle päin ja siellä se vares loikki pitkin tallin kattoa ja seurasi kulkuamme. Ihme kiusanhenki. Perjantaina aamulenkillä raakkujia oli kaksi ja molemmat hyppelivät kulkureitillä houkutellen minua pieneen piirileikkiin. Ja pitihän siinä sitten pari pyrähdystä ottaa..

Ei kommentteja: