Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Lintuperspektiivistä Masa näyttää tältä

Ainakin jos on uskominen pientä taiteilijanalkua, Elias Weetä :)
Mainio piirros ja Viivi kommentoi kuvaa hyvin: "Masa on siis selvästi saanut massaa jo etukroppaan, toivottavasti pää ei kuitenkaan vielä kutistunut..vielä vähän peppulihaksia treenattava, samoin raajoihin toivoisin enemmän volyymia." Eipä tuohon ole paljoa lisättävää :)

Ei kommentteja: