Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Riisuttu pallo

Ponnari toi minulle samaan aikaan aktivoin- tilelujen kanssa sellaisen tennis- pallon näköisen mutta isomman pallon. Koska pallot ovat suuri intohimoni, tervehdin uutta lelua innoissani ja potkin palloa menemään minkä jaksoin. Pallo on siitä hyvä, että kokonsa takia se ei kieri ihan pienimpiin koloihin piiloon ja koska pallo on myös hiukan raskas, sen vauhti ei yleensä riitä kierimään ihan sinne viimeiseen nurkkaan sohvan alle. Koska pelkkä pallon potkiminen käy yksinään kuitenkin tylsäksi, päätin katsoa mitä pallo on syönyt sisäänsä. Ensin irrotin pallosta sen valkoisen suikeron joka kiemurtelee pallon pinnalla mutta koska tästä operaatiosta en tullut hullua hurskaammaksi, aloin systemaattisesti irrottaa sitä pehmeää kuorta pallon päältä. Nyt meitsillä on sitten puoliksi riisuttu pallo. Päällisen repiminen paljasti mustan, kovan ja kumisen pallon eli ei sieltä aarteita tai muuta yllättävää löytynyt :( Puoliksi riisuttuna pallo on hiukan epäkätevä sillä se kolisee ikävästi kun sen pudottaa suusta lattialle. Toki siitä revitystä ja vielä pallossa kiinni olevasta riekaleesta palloa on näppärä kuljettaa ja pomputtaa pisin lattiaa.
Kuva on otettu viime kesänä Annen ja Sdun mökillä. Juuri tämä pallo ja tämä paikka roihautti rakkauteni palloihin liekkiinsä.

Ei kommentteja: