Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Masa

Masan läksiäiset satamassa olivatkin osananottajamäärältään hiukan isommat kuin mitä Ponnari kuvitteli, sillä kun Minski, Ponnari, Janetski ja Masa saapuivat terminaaliin, odotteli siellä Parran lisäksi myös Nakkilan Isäntä sekä Emäntä. Masa sai matkaevääksi hiukan ulkofilettä ja nahkaluun, ulkofile ei tietenkään kaverille kelvannut joten se tuli kotiin ja meni parempiin suihin yhdessä hujauksessa. Masan ja Ponnarin laivamatkailu sujui ihan hyvin, mitä nyt yö oli hiukan levoton kun humalaiset mekastivat käytävissä ja paiskoivat hyttien ovia. Ja jos humalaiset eivät melunneet niin sitten Masa intoutui leikkimään nahkaluullaan ja kolisuttamaan sitä seinää vasten tai viemällä sen Ponnarin naaman eteen tyynylle :) Masa sai kasan uusia faneja ja Ponnari sai tehdä oikein töitä että pääsi Masan kanssa ulos laivasta. Ponnari ajatteli mennä hissillä pari kerrosta päästäkseen siihen kerrokseen mistä pääsee ulos mutta ensin Masaa jäi silittelemään 4 tytön porukka, sitten joukkoon liittyi 3 englantilaista miestä ja sitten vielä 2 venäläistä pariskuntaa. Siinä sitä oli sellainen muuri ihmisiä että Ponnari katsoi viisaammaksi kiittää ihmisiä kehuista ja lähteä rappuja pitkin ylös. Terminaalissa odottelikin Wanja miehensä kanssa ja Masa pääsi tutustumaan uuden laumansa ihmisiin. Poika heilutti häntäänsä iloisesti ja kuolasi Wanjan housuille, ihan perussettiä siis :) Ponnari hyvästeli Masan ja jäi katselemaan miten Masa suuntasi kohti uusia seikkailuja uuden perheensä kanssa. Ja onneksi muuten katseli sillä Masan pehmolammas oli unohtunut Ponnarin repun sivutaskuun. Ponnari siis suuntasi askeleensa parkkihalliin ja sai Masan lampaan toimitettua perille. Huh, olisi se nyt tylsää lähteä uuteen kotiin ilman yhtään tuttua lelua. Tosin autossa oli bullmastiffi narttu Satu joten lammas ei Masaa paljoa tässä kohtaa kiinnostanut Masa kävi heti jo sunnuntaina näyttelyssä ja oli komeasti luokkansa toinen laatuarvostelulla erinomainen, mikäli Ponnari ymmärsi saamansa viestin oikein. Kyseessä oli siis ruotsin erikoisnäyttely eli voisi kuvitella, että koiria on ollut melkoisen paljon. Sunnuntaina illalla Masa pääsi viimein uuteen kotiinsa ja treffaamaan muita lauman jäseniä. Masa sujahti laumaan kuin hanska käteen ja nyt Pallopäällä on monta leikkikaveria ja painikaveria. Maanantaina Masa ulkoili uusilla kulmillaan kokoonpanossa kolme bullmastiffikaverusta kun lenkillä oli Masan lisäksi Satu ja Vince. Kaverit näyttivät tulokkaalle hiukan paikkoja ja Masa kävi hiukan kahlailemassa vedessä. Patterijänis Masa ei kuulemma pysy energisen Sadun vauhdissa mukana joten voi vaan kuvitella millainen hulabaloo pihalla on kun nuo kaksi pistävät menemään. Onneksi on lääniä missä kirmailla vapaana. Kuvasarjan kuvat: Wanja Hansen, muut kuvat ihan Ponnarin ite ottamia :)

Ei kommentteja: