Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Bumerangi nimeltä Masa

Elämästä ei kyllä koskaan tiedä mitä seuraavan kulman takana odottaa. Muistattekos vajaa kuukausi sitten kun Turun satamassa vietettiin Masan läksiäisiä? Kyyneleiltä ei tainnut välttyä kukaan osallistujista itse matkaan lähtijää lukuun ottamatta ja reissu oli kaikkea muuta kuin riehakas risteily lahden toiselle puolelle. No, nytpä Minski ja Nakkilan Isäntä lähtivätkin tiistaina aamulla hakemaan Masan takaisin Turkuun ja poika muuttaa nyt lopullisesti Minskin koiraksi. Asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan ja fatalistina uskon, että asiat menevät juuri niin kuin niiden kuuluukin. Myös tämä Masaliinin juttu. Masan kotiin paluuseen ei liity dramatiikkaa Masan itsensä tai muiden nelijalkaisten osalta mutta henkilökohtaisista syistä Masan ruotsin kodista muutamakin koira vaihtaa majapaikkaansa ja riisiltä tuoksuva hessuhopomainen Angus on siitä syystä back! Masa oli hypännyt Minskin melkein nurin huomatessaan tutun tyypin pihalla ja yhtä riehakkaan vastaanoton sai Nakkilan Isäntä. Kolmikko nukkui yön Helsingborgissa ja aamun sarastaessa auton nokka käännettiin Tukholman suuntaan. Tukholmassa tyypit kävivät Nakkilan Isännän siskon, Ninan, luona kylässä ja Masa hurmasi taas väkeä. Kyläreissulla Masa tapasi myös Ninan pojan vaimoineen ja heidän 3 tenavaansa. Minski taisi saada kotiin tuomisiksi vanhimman pojan piirustuksia Masasta ja lasten isä silitteli Masaa melko hurmaantuneena :) Yö laivassa sujui rauhallisesti ja tällä reissulla Masa malttoi hiukan nukkuakin ja antoi hakijoidensakin hiukan levätä. Aamulla kaveri oli pirteä kuin peipponen ja Ponnari saikin satamassa melko lämpöisen, kuolaisen ja iloisen vastaanoton. Niin se vaan palasi takaisin kotiinsa tuo pieni bumerangi nimeltään Masa.

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

ISO ISO Jei!! Tervetuloa takaisin ihana Masaliini <3

Pirita kirjoitti...

Onpa kiva juttu! Onnittelut Minskille!

Riikka kirjoitti...

mahtavia uutisia, onnittelut Minskille uudesta perheenjäsenestä !
pääsette tekin usein Masaa treffaamaan :)

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Teuvon Kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
www.ttvehkalahti.blogspot.com