Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kotona taas!

Juhannus meni leppoisasti hyvässä seurassa auringonpaisteesta nauttien. Tai no, ne nauttivat ketkä nauttivat, me loikoilimme suurimman osan ajasta Saimin kanssa varjossa. Lupaus juhannusherkuista piti ja nautiskelimmekin Saimin kanssa joka ilta yhdet grillimakkarat. Tätä ei kyllä kerrota Sadulle :) Minnan ranchi on peltojen keskellä ja sopivasti toinen pelloista oli kynitty puhtaaksi rehuista joten emme aiheuttaneet vahinkoa käyttäessämme peltoa ulkoilutarkoituksiin. Pellon reunassa nökötti rivi hassuja valkoisia tötteröitä, rehupaaleiksi nuo taisivat niitä kutsua. Pakkohan ne paalit oli joka ohikulkumatkalla merkata omin merkein. Muutenkin meillä oli Saimin kanssa melkoinen työ merkitä tontin rajat mutta suoriuduimme hommasta hyvin eikä pitäisi olla nyt kenellekään naapuruston koiralle epäselvää keiden reviiriä Minskin ranchi on. Juhannuksen ainoa riesa olivat paarmat. Ihan kamalia otuksia jotka eivät millään jättäneet meitä rauhaan. Kun meillä Saimin kanssa meni tarpeeksi hermo noihin ötököihin, niin aloimme napsia niitä kiinni ja tässäkin koettiin onnistumisia. Ollaan me vaan taitavia! Paukamilta ei kuitenkaan säästytty ja meitsillä olikin aika iso plotti ihan silmän vieressä ja jaloista niitä löytyi useita. Yöks! Hyvää ruokaa, pihalla loikoilua ja vapaana juoksemista, siinä on juhannus pähkinänkuoressa. Ei pöllömpää! Eilen ajelimme kotiin päin ja haikaillen jäi katsomaan kun jätimme Minskin ja Saimin pois kyydistä. No, joskos tässä vielä pääsisi treffeille Saimin kanssa kun tyttö majailee Minskilässä.

Ei kommentteja: