Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 15. toukokuuta 2012

Uusi fani

Viikonloppu vietettiin rauhalli- sissa merkeissä, Parta oli töissä ja Ponnari poti tulehtunei- ta poskionteloitaan ja yritti päästä siinä sivussa eroon kuumeesta. Yritin vauhdittaa Ponnarin paranemista makoilemalla pää potilaan sylissä mutta niin epävakaan tyynyn päällä oli ihan mahdotonta nukkua. Aiempia vaivojen lisäksi Ponnarilla on kaamea yskä ja yskänkohtauksen tullessa jouduin vaihtamaan unipaikkaa kiireellä. Lauantaina sateli vettä niin että kahdella lenkillä turkki hiukan kastui mutta kolmannesta selvittiin kuivin nahoin. Sunnuntaina keli oli ihan kesäinen, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja vietinkin päiväni parvekkeen sohvalla maaten, ympäristön lenkkeilijöitä ja koiria tarkkaillen ja luuta mutustellen. Ulkona sain kehuja ohikulkeneelta naiselta, kuulin olevani komea, rauhallinen ja ihanan jykevä. Naisella oli itsellään kotona Bichon Frisé, se selittää miksi meitsi vaikutti jykevältä :) Nainen kertoi ihailleensa meitsiä usein mutta oman koiransa kanssa ei ole viitsinyt tulla tervehtimään kun pikku pompula kuulemma pelkää isoja koiria. Ihan kivaa saada uusi fani pitkästä aikaa :) Meitsille on tullut hassu tapa. Melkein joka kerta kun pitäisi lähteä ulos, nappaan suuhuni lelun tai jonkun nahkaluun riekaleen ja köpötän ulko-ovelle. Tiedän kyllä ettei ulos oteta leluja tai herkkuja mukaan mutta yritän silti. Ponnari mietti että mahtaako tuo olla Masan korvike vai ihan vaan joku muu juttu. Miettikööt sitä, minähän en kerro :)

Ei kommentteja: