Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Mister Makkara

Unohtui kertoa että pääsin perjantaina pienelle retkelle. Parta oli viettämässä iltaa kaverinsa Sumpin mopotallilla ja pääsin Ponnarin mukaan hakemaan Partaa kotiin. Mopotallin pihalle kurvattuamme odotin kiltisti lupaa loikata autosta ja sitten minua vietiin. Juosta jolkottelin mopotallin pihalla nuuskimassa tuoksujälkiä Veerasta ja Leosta ja taisin saada jonkun vainun myös aiemmin illalla grillatuista makkaroista. Leo ja Veera ovat Annen ja Sumpin koirat mutta parivaljakko oli kotona nukkumassa joten tällä kertaa oli tyytyminen pelkkiin tuoksuihin. Tein myös kierroksen mopotallin sisätiloissa ja onnistuin kerjäämään palan makkaraakin kierroksellani. Kotiin lähdettäessä hyppäsin autoonkin kuin kenguru sillä Ponnarilla oli kädessään houkuttimena pätkä grillimakkaraa. Mitäpä sitä ei ahmatti tekisi makkaran eteen?

Ei kommentteja: