Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 3. toukokuuta 2012

Päivähoidossa Nakkilassa

Keskiviikkona kävikin niin, että Ponnari nappasi meitsin mukaansa aamulla töihin lähtiessään ja nakkasi minut Nakkilaan hoitoon. Aamu alkoi siis Nakkilan Isännän keittämällä puurolla ja sen jälkeisistä herkuista ei Ponnarille olekaan kerrottu. Hoitopäivä johtui siitä, että meille vaihdettiin uusia ikkunoita kun rakennusvaiheessa meidän taloon on eksynyt viallisia ikkunoita, niistä ovat jotkut lämpöelementit kuulemma sököt. Ikkunoita vaihdettiin tietysti makkariin ja työhuoneeseen joten meitä riekkuapinoita ei saanut mitenkään kätevästi pois asentajien jaloista ja siksipä lähdin hoitopojaksi. Ponnari nappasi töistä päästyään meitsin kyytiin ja siitä huristimmekin taas kotiin. Hoitopäivät ovat aika rankkoja kun koko ajan pitää kerjätä herkkuja, vaatia leikittämistä ja haluta ulos. Kotona söin nopsaan hiukan ruokaa ja sitten lopun iltaa vetelinkin sikeitä. Taisin käydä illalla ulkona parran kanssa mutta muuten sängystäni kuului tasainen ja äänekäs kuorsaus. Ai niin, mennessämme Nakkilaan ihmettelin kun Ponnari pysäytti auton keskelle tietä. Kurkottelin katsomaan syytä moiseen ja siellä kuulkaa keskellä tietä seistä tönötti bambi. Tai jos ei nyt ihan bambi niin joku sellainen sorkallinen peuraeläin kuitenkin. Elämyspointsi tuosta bongauksesta heti aamutuimaan :) Lätkäistäänpäs tähän perään pari kuvaa Masa Mesiangervo Von Pallopään treffeistä sunnuntailta:
Masa tutkailee Kerttuloiden tiluksia
Masa ja pieni saparopää Minea esittävät Majakkaa ja Perävaunua

Ei kommentteja: