Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 4. toukokuuta 2012

Hupsista!

Masalle kävi torstaina aamulla pieni vahinko. Ponnari ulkoilutti Masaa ja vastaan tuli Asta. Asta on ihana kettuterrieri joka antaa aina nuuhkia takamustaan eikä välitä vaikka tällaiset pojan roikaleet hiukan kuolastavat siinä sivussa. No, Masa nuuhki Astaa ihan tärinöissään ja sitten yks kaks nosti koipeaan ja pissi. Ei siinä muuten mitään ihmeellistä ole mutta kun sitä jalkaa nostettiin Ponnarin jalan kohdalla. Ponnari tuijotti suu hämmästyksestä ammollaan ja samoin teki kyllä Astankin ihminen. Loput aamulenkistä Ponnari kulki housunpuntti, kenkä ja sukka ihan nesteessä. Aika huliganisti.
Iltapäivällä Ponnari tuli kotiin herkullisten kantamusten kanssa. Rehurekasta oli tarttunut mukaan lohta, mahaa, jauhelihaa ja luita. Meitsi tanssi pahvilaatikkojen ympärillä kuin sokerihumalainen tanhuaja ja rauhoituimme Masan kanssa vasta molemmat kun saimme luut kuonojemme eteen. Yritin kovasti olla avuksi kun Ponnari tunki lihoja pakastimeen mutta siitä ei kuulemma ollut apua että tungin päätäni pakastimeen ja pyörin jaloissa tauotta. Parhaansa sitä tekee mutta sekään ei kelpaa. Huoh! Ponnari toi samalla roudaamisella vihanneksiakin kotiin mutta niiden perässä en ollut yhtään niin tohkeissani. Ei pidä ymmärtää väärin, vihannekset ovat ihan jees mutta kyllä se on liha ja kala joka pitää koirat tiellä ja turkin kiiltävänä :)

Ei kommentteja: