Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Lääh ja puuh!

Huh hellettä, täällä on kesä! Viikonloppu meni aika pitkälti parvek- keella kaihoisasti kaukaisuu- teen katsellen ja inisten. Yritin kutsua tyttöjä kylään mutta ei meillä ketään käynyt. Syömisen kanssakin oli hiukan niin ja näin kun tyttöjen tuoksut tunkeutuivat sieraimiini ja veivät keskittymiskykyni totaalisesti. Ei ole helppoa olla teinipoika ei. Ulkona olen onneksi treffannut naapuritalon Pimua, se helpottaa tyttöjen kaipailua aina hetkeksi. Varsinkin kun Pimu ei komenna meitsiä pois haistelemasta :) Masalla on Misnkilässä hiukan samoja vaivoja, ruoka ei maistu kun tytöt vaan pyörii mielessä. Masa tosin vie syömättömyyden paljon pidemmälle kuin meitsi ja kieltäytyy syömästä yhtään mitään. Ei kelpaa jauheliha, ei maha ei mikään. Edes luottohedelmä banaani ei uponnut vaan kaveri nuuhkaisee ruokaansa epäilevästi, tuhahtaa ja kääntyy pois. On aika haastavaa tuollaisen ei ahneen ruokkiminen silloin kun se ruoka ei vaan kiinnosta. Nyt eletäänkin taas sitä aikaa kun päivisin ei paljon tarvitse ulkoilla. Meitsiä ei ainakaan nappaa helteessä tarpominen ja lyhyt kilsan lenkki kestää sata vuotta ja sen jälkeen pitääkin taas läähättää tovi poikineen. Onneksi Parta on sellainen yökukkuja että voimme ulkoilla ilman viilennyttyä ja aamuisinkin Ponnarin ulkoilutusvuorolla lämpötila on vielä siedettävä. Ei lämpimissä maissa turhaan vietetä siestaa :)

2 kommenttia:

Minski kirjoitti...

Vaikka muuten ei ruoka aina maistu (...aamulla maistui maha, kop.kop.puu..), Masa on selvästikin hedelmäkoira.
Eilen kun olin yläkerrassa käväisemässä, kuului joku outo kolahdussarja jota en oikein osannut yhdistää mihinkään.... se oli napannut keittiön pöydän hedelmäkorista päärynän. Päärynä oli jo puoliksi järsitty kyrsä kun tulin alas, syöty kauniisti omalla pedillä tietenkin, mutta sen ympärillä näytti siltä niinku joku olisi sorvannut päärynää! Toinen kesänhitti on melonit, sekä vesi- että cantaloupe menee vauhdilla alas. Varsinkin kylmänä. Hyvä juttu että maistuu; niissä on runsaasti nestettä ja vitamiineja "pienelle" kasvavalle pojalle ;)

Unknown kirjoitti...

Masaliini, pieni hedelmävaras :)