Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 29. toukokuuta 2012

Herra Hurmuri

Otsikko viittaa tietysti Masa Pallopäähän, tuohon hölmöön ja herttaiseen hurmuriin joka sulattaa sydämiä missä ikinä kulkeekin. Minskillä oli viikonloppuna vanha opiskelukaveri kylässä joka hieman arasteli isoja koiria. No, Masa omaan tyyliinsä päätti voittaa tämänkin sydämen puolelleen ja onnistui yrityksessään. Masa seuraili vierasta, meni luo, oli oma hellyttävä itsensä ja PAM! Taas tuli yksi uusi ihminen hurmattua. Ulkona, kun Minski ja Masa olivat lenkillä, oli kadulla tullut vastaan vanhempi nainen jolla oli kepit. Minski astui tien puolelle antaakseen naiselle tilaa kun ei ollut tiedossa aiheuttaako isohko koira naisessa millaisia tuntemuksia. Nainen kuitenkin halusi tehdä tuttavuutta Masan kanssa vaikka kertoi kävelevänsä kepeillä juurikin siksi, että joku koira oli hänet kipannut kumoon. Ja kuinkas sattuikaan, Masa sai taasen kehuja komeasta ulkonäöstään. Masalla oli viikonloppuna myös treffit tyttöjen kanssa. Minskin kaverilla on kaksi koiraa, tanskandoggi sekä saksanpaimenkoira, Typy ja Abby. Innoissaan Masa oli nuuhkinut tyttöjen takalistoja mutta oli myös uskonut kun tytöt olivat kieltäneet. Tai ainakin uskoi aina hetken kerrallaan :)
Ponnarikin kävi katsomassa Masaa lauantaina, herralla oli siis melkoisen vilkas sosiaalinen elämä viikonloppuna. Meitsilläkin oli pientä sosiaalisuutta viikonloppuna kun Ponnarin kaveri Inkkari kävi kylässä. Inkkarin viime käynnistä on aika tarkkaan vuosi aikaa ja olen kuulemma vuodessa kasvanut melkoisesti. Päänikin on kuulemma melkoinen möhkäle, mitähän Inkkari olisi tuuminut jos vertailukohtana olisi ollut Masa? Pääni olisi luultavasti näyttänyt nuppineulan päältä.. Viikonloppuna alkoi lämpötila olla sellainen, ettei ruoka oikein maistunut meitsi ahmatillekaan, Masasta nyt puhumattakaan. Illalla kympin jälkeen on hiukan ruokahalua mutta kun mittarissa on +25 astetta, ei ruoka nappaa kyllä ollenkaan. No, meitsin kanssa se ei ole niin nokon nuukaa, olen ihan hyvässä lihassa verrattuna huippumallin mitoissa olevaan Masaan. Onneksi Minski oli keksinyt jääkaappikylmän melonin, sitä kaveri on vetänyt ihan hyvin napaansa, samoin lohta kunhan se kävi paistinpannun kautta ja sai pintaansa hiukan mausteita. Se on sellainen kulinaristi tuo Herra Hurmuri :)

Ei kommentteja: