Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Uudet klikkerit

Tiistaina posti toi Parralle ja Ponnarille pussillisen uusia naksuttimia, joskos vaikka niiden kanssa alettaisiin taas harjoitella juttuja. Vanhoille naksuttimille kävi hiukan huonosti, meitsi näet pisteli ne paloiksi jo jokin aika sitten. Uudet naksut eivät ole sellaisia laatikon mallisia vaan tällaisia soikuloita:

Naksuttimissa on myös tuollaiset rannehihnat jotka vaikuttavat ihan fiksulta lisältä mutta voivathan ne snarkit osoittautua ihan turhak- keiksikin. Käytössä se selviää. Nyt on muutama ylimääräinen naksutin kaapissa, jos vaikka näille uusillekin käy jotenkin köpelösti jonkun nimeltä mainitsemattoman toimesta :) Paketissa oli 5 naksutinta ja rannelenksut, hinta postikuluineen alle kympin. Ihan hyvä diili.

Ei kommentteja: