Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 5. huhtikuuta 2012

Rytinää ja rouskettaPäivätorkuille ja muullekin laiskottelulle ehdottomasti paras paikka on sohva. Näkyvyys joka puolelle on hyvä, kulmassa on pehmeä selkänoja molemmin puolin ja käsinojalla on hyvä pitää päätä. Sohvalta voi myös tiirailla ulkona liikkuvaa väkeä jos Parta tai Ponnari on nostanut sälekaihdinta sopivasti ylös. Ei mikään ihme että kulmapaikasta käydään aina kisaa :)
Kevään ensimmäinen risusavottakin tuli tehtyä viime viikolla, ennen sitä takatalvea. Olimme koko porukka metsässä ja rouskimme keppejä menemään kuin parhaimmatkin jyrsijät. Metsään jäi hirveät kasat karvaa kun Ponnari laittoi furminatorin laulamaan samalla kun me riekkuapinat viihdytimme itseämme keppien jännittävässä maailmassa. Kun on mieluisaa tekemistä, jaksaa olla furminoitavana paljon paremmin :)
Kävimme myös koirapuistossa hiukan juoksemassa ja voi pojat että teki hyvää. Rapa roiskui ja metsikkö rytisi kun juoksimme Masan kanssa pitkin poikin puistikkoa. Masa innostui spurttailemaan ja siinä pojassa kyllä silmä lepää kun kaveri saa juosta lujaa. Tyyppi on kuin rasvattu salama, sulava ja linjakas kiituri. Ei pysy meitsi siinä menossa mukana mutta onneksi keksin oikoa mutkia etten jää ihan jälkeen

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

voi lellipojat :) meillä sohva on kiellettyä aluetta :) liian kova työ olisi imuroida sitä jatkuvasti :)
mutta keppisavottaa on varsinkin Titon speciaalia!
Aurinkoista pääsiäistä teidän poppoolle !