Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ei olisi pitänyt leuhkia..

Nimittäin siitä kevään saapumi- sesta ja lumetto- masta maasta. Lauantaina tuli jo hiukan lunta mutta sunnuntaina lumihiutaleet oikein innostuivat ja nyt on taas valkoinen maa.
Muutoin lumi ei haittaa mutta kotiin tultaessa joutuu aina kylppäriin tassujen kuivaukseen ja se on Masan mielestä todella inhaa puuhaa. Lunta on ihan ohut kerros eli missään umpihangessa ei sentään jouduta kahlaamaan :)
Lumen tulo ei ole estänyt kevään mukanaan tuomaa hormonimyrskyä ja harjoittelemme Masan kanssa molemmat ahkerasti astumishommia. Meitsi nyt ei sellaisiin puuhiin ikinä pääse kun nuo kyynärpäiden tulokset olivat niin surkeat mutta Masalle harjoituksesta on hyötyä ja meitsillekin treenistä on hupia :) Kevään myötä painiharrastuskin on taas enemmän vauhdissa ja nyt kelpaa painia kun lattialle on ilmestynyt vihdoin sellainen matto joka pysyy paikoillaan. Maton lähetti meille Minski ja testaus on osoittanut että tuollaiset matot meille pitää hankkia. Maton pohja on kokonaan kumia ja päällinen kaits sisalia. Maton päällä on hyvää ottaa painimatsi ja Minski ristikin sen pallopäiden tatamiksi. Parta ja Ponnari lupasivat ostaa pari tuollaista mattoa lisää niin vähenee tuo liukkaalla lattialla liukastelu. Lisää tatameita vaan :)

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

meillä sitä astumishommaa harrastetaan joka päivä ihan vuodenajasta riippumatta :( se on petunia joka sitä harrastaa :(