Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Herkkuja, herkkuja, lisempää herkkuja!

Mitäskös sitä on mahtanut tapahtua viikon aikana, pitää oikein miettiä.
No, ainakin kävimme Janetskin luona kylässä joku päivä ja teimme kuraisia tassujen jälkiä lattialle. Olimme ennen kyläilyä koirapuistossa juoksemassa ja siellä tietysti hikan rapa roiskui. Ponnari yritti pyyhkiä meistä pahimmat kurat pois ennen kyläilyä mutta ainahan sitä rapaa hiukan jää. Onneksi Janetski ei ollut moksiskaan pienestä sotkusta.
Herkullisiin uutisiin kuuluu se että Parta ja Ponnari toivat yhtenä päivänä kotiin tullessaan laatikollisen luita pakkaseen ja niitä onkin sieltä rouskuteltu pois. Slurps ja nam, luut ne vasta ovat herkkua. Masalle luut eivät edes aiheuttaneet vatsanpuruja ja meitsikin selvisi aika vähällä vaivalla. Pari kertaa piti oksentaa ekan luun jäljiltä mutta toisen kohdalla elimistö oli jo ihan kaveri luiden kanssa. Hyviä ja maukkaita hammasharjoja!
Pääsiäinen vietettiin kotosalla, mitä nyt kävimme perjantaina herkuttelemassa Nakkilan emännän keitoksilla. Nakkilassa oli taas herkkujen ilotulitus ja rapsuttavien käsien sekamelska. EI tarvitse nälkäisenä tai halipulaisena lähteä kyllä koskaan kotiin Nakkilasta.
Tuoreruokailu sujuu mallikkaasti, Masa on oikein innostunut syömisestä ja käy kolisuttelemassa tyhjää kuppia siinä toivossa, että sinne ilmestyisi täytettä. Meitsihän on aina ollut ahne possukka eikä tuo tuoreruoka ole ainakaan vähentänyt meitsin ruokahalua :)
Ai niin, eilen oli yksi vuosipäivä. Masa Pallopää on tullut meille hoitoon 10.4.2011 eli tyyppi on hengaillut meillä nyt yhden vuoden ja yhden päivän. Se tarkoittaa sitä, että meitsi on hengaillut Parran ja Ponnarin kanssa yhden vuoden, kaksi kuukautta ja neljä päivää.

2 kommenttia:

Minski kirjoitti...

Niin se aika rientää kun on kivaa :)

Riikka kirjoitti...

vähän on sellainen fiilis, että Masaa ei enää hoitolaiseksi voi kutsua :)