Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Parvekkeen Prinssi

Nyt kun kelit ovat jo sallineet pitää parvekkeen ovea auki, on Angus eli Masa Pallopää Mesiangervoinen päässyt päivystämään omalle paikalleen. Masan tähystyspaikka on sama kuin Untonkin eli parvekkeen kulmassa. Meitsi taas mieluummin istuu parvekkeen sohvalla tiirailemassa lähistön tapahtumia. Sohvalla on paljon pehmeämpi istua ja sitä paitsi, jos alkaa kyttääminen väsyttää, on helppo ottaa tirsat. Sen kun vaan kellahtaa makaamaan. Paljon käytännöllisempää kuin alkaa ensin kivuta alas tuolilta ja sitten hakea tirsatteluun sopiva paikka. Tällä viikolla olemme saaneet kahtena eri päivänä luut järsittäviksemme ja so far so good. Ehkäpä luiden temppuilu elimistöissämme on selätetty nyt lopullisesti. Luiden aiheuttamaksi viaksi tuskin voinee laskea sitä että meitsi ahmatti nielaisee luun viimeisen palan ihan snadisti liian isona ja se pitää sitten oksentaa pois? Se lienee ihan oma vika, pikku sika, kun kaukalonsa kaasi…

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

aikas komea on tää Masa Pallopää ! :)

Unto kirjoitti...

Masa on aika komistus. Ja herttainen kuin mikä. Sellainen sydämet sulattava hölmöläinen.