Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Veitsimies

Ponnari on kokonaan unohtanut kertoa että meitsi löysi taas joku viikko sitten veitsen keittiön leikkuulaudalta. Tälläkin kertaa kyseessä oli hedelmäveitsi, tämä versio oli vaan kokonaan metallinen ja hiukan sapelin mallinen. Jäin kiinni itse teossa kun yritin kovin saada veistä rikki. Ponnari pelästyi melkoisesti kun löysi minut sängystäni, veitsi etutassujen välistä ja terä tietysti suussa. No, kaikki selvisivät jutusta vammoitta sillä hampaani hävisivät metallille ja kuin ihmeen kaupalla en saanut suuhuni yhtään haavaa. Tai ainakaan näkyviä jälkiä ei siis tullut. Vahingosta on taas viisastuttu eikä pöydillä ole enää näkynyt veitsiä meitsin leluiksi :) Kuvista muuten aina paljastuu karmea totuus sänkyjen kunnosta. Vaikka niitä kuinka pyyhkii ja imuroi niin salama näyttää siivoukselle piut paut ja korostaa jokaista karvaa, naarmua ja kuolaläimärettä :)
Ponnari alkoi opettaa Masalle jättämistä samalla tavalla kuin sitä on minulle opetettu mutta opiskelusta tuli aika hidasta. Masa on herkkujenkin suhteen hiukan epäluuloinen ja niinpä kun Masa malttoi jättää kämmenellä olevat namit rauhaan ja sai toisesta kädestä annetun namin niin kaveri nuuski ensin namia ennakkoluuloisesti ja sitten otti namin varovasti hampaisiinsa, vei sen sänkyyn, meni maate ja sitten vasta söi palkkansa. Ja sama kuvio toistui joka onnistumisen jälkeen. Hyvin on Masa oppinut että muut kuin oikea ruoka syödään omassa sängyssä. On se outo jätkä tuo Masa Mesiangervo :)

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

huh, onneksi selvisitte pelkällä säikähdyksellä ja veitsen maistelulla :)

Unto kirjoitti...

Joo, onnea oli taas matkassa. Sitä ei vaan aina muista kuinka korkealta nuo riekkuapinat saakaan tavaroita ja vielä vähemmän sitä, että niitä edes kiinnostaa veitset :)