Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Uudet tuulet

Joskos se olisi taas aika puhaltaa täältäkin pölyjä pois..
Kevät on tosiaan tullut tänne meidän hoodeille, lunta on enää siellä täällä kinoksina ja kävelytiet ovat olleet paljaat jo yli viikon. Eilen bongasimme ensimmäiset leskenlehdet ja joku muukin kukka yrittää puskea maasta ylös, sen nimestä ei vaan Ponnarilla ole tietoa mutta onneksi on kännykällä napattu epämääräinen kuva :)
Ruuan suhteen täällä alkoivat uudet tuulet puhaltaa kun meitsikin siirtyi tuoreruokaan nappuloiden sijasta. Masa on jo pitkään syönyt lihaa, kalaa, mahaa sekä maksa- ja makaronilaatikkoa mutta vihannessose on tuottanut pieniä ongelmia. Masalle onkin pikku hiljaa annettu kaikenlaisia vihanneksia maistiaisina eikä mikään niistä ole tuottanut ongelmaa paloina syötynä. Yhtenä päivänä Ponnari oli laittamassa paprikaa jääkaappiin mutta paprika päätti pompata lattian kautta vihanneslaatikkoon. Ei päätynyt paprika säilytykseen kun Masa nappasi paprikan, vei sen sänkyynsä ja pisteli poskeensa. Aika rotjake tuo Masa!
No, kuin taikaiskusta tuo vihannesten syöttäminen paloina on auttanut ja nyt jätkä vetelee vihannessosetta ihan mukisematta puoli kiloa päivässä. Tuon lisäksi ruokakupissa on Yrjölän puuroa ja tietty jotain proteiiniakin. Ja nyt meitsillä on samat herkut kipossa, slurps!
Kevään myötä on jotenkin vilkastunut myös meitsin puruvimma ja melkein kaikki kielletty käy. Päivänä eräänä söin Parran kuulokkeet jotka olivat työhuoneen pöydällä, piuha kiinni koneessa. Tekniset vempaimet ovat ihan ykkösherkkua mutta kelpaa meitsille edelleen ne kengät ja käsipyyhkeetkin. Ponnari täytti meitsille aktivointipallon ja pallon tullessa tyhjäksi, rouskaisin aikani kuluksi sen pallonkin rikki. Meitsi on sellainen Tasmanian Tuholainen.

Ei kommentteja: