Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 22. maaliskuuta 2012

Karvaturilas ja kuolamonsteri

Kyllä se kevät nyt vihdoin on tullut, ainakin jos lähtevän karvan määrästä voi jotain päätellä. Meitsistä lähtee muovikassillinen karvaa vajaassa 10 minuutissa ja se on aika paljon se. Masasta taa ei irtoa karvaa nimeksikään, ehkä sellainen pikkuinen kourallinen vaan. Tosin Masasta lähtee kuolaa sitäkin enemmän, ihan litratolkulla. Meitsi on kuolan suhteen hillitympi ja erittää juuri ja juuri sormustimellisen verran tuota oivaa liisteriä päivässä. Sotkemme siis molemmat tasapuolisesti, joskin eri tavoin.

Kuvassa 10 minuutin furminoinnin tulos :)

Ei kommentteja: