Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Sulaa maata näkyvissä!


Aurinko on tehnyt töitä ihan urakalla ja meillä alkaa olla sulaa maata näkyvissä paikka paikoin. Yhdessä paikassa meidän reitillä menee ilmeisesti joku lämpöputki koska siinä kohdassa näkyy viime vuotuista heinää ja maa on ihan sula.
Kevät on saanut Masan ihan sekaisin tytöistä ja kaveri menee välillä ihan hyrränä ulkona kun vastaan tulee tyttöjä. Ei ole kuulo eikä näkö siinä kohtaa päällä, ainoastaan neliveto tytön luo on aktivoituna. Kun tyttöjä ei pääsekään tervehtimään, alkaa ihmeellinen ininä sekä vinkuna ja poskiin ilmestyy järjettömät kuolajojot. Meitsillä ei ole lainkaan niin suurta kiinnostusta tyttöihin, ainakaan vielä. Saa kuulemma jäädä kehittymättäkin moiset vietit :)
Ponnari testasi ulkona sitä opettelussa olevaa käsimerkkiä mutta ei se ihan vielä toimi kun mukana on häiriötekijöitä. Keskittyminen herpaantui ja unohdin mitä piti tehdä tai olla tekemättä. Harjoittelu jatkukoon sisätiloissa siis vielä hetken.
Meitsillä ja Masalla on ollut ihan onnen päivät kun ponnarilla oli normaalisti viikonloppu vapaa ja Parran vapaapäiviksi osuivat maanantai sekä tiistai. Ihan luksusta tällainen 4 päivän viikonloppu. Parta ja Ponnari väittivät että moinen kelpaisi heillekin ihan joka viikko…
Tihulainen ei ole muuttanut sisältäni mihinkään ja haluaisinkin niin kovasti koko ajan järsiä jotain. Keittiöpyyhettä, muovipulloa, ihan mitä vaan! Mistä lienee tuo järsijä minuun muuttanut, saisi kuulemma lähteä takaisin kotiinsa :)

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

samanlaisia järsijöitä täällä vaikka ikää on 7 vee. kalliin salaman yksi osa meni parempiin hampaisiin ja kyllä harmittaa...