Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Maaliskuu tuli niin että hujahti

Kyllä se kevät sieltä keikkuen tulevi ihan niin kuin vanha sananlasku sanoo. Tiistaina oli hirmuinen lumimyräkkä, keskiviikkona paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta. Torstaina oli ihan kamala sumu ja ulkoillessa näkyvyys ei ollut kovin montaa metriä. Ailahtelevaista on mutta väliäkös tuon, pääasia että lumet sulavat.
Ponnari on alkanut opettaa meitsille uutta käsimerkkiä. Käsimerkki antaa luvan mennä paikallaolon jälkeen ja samaisella merkillä heltiää myös lupa syödä kipossa oleva ruoka. Alussahan tässä ollaan mutta edistystä on tapahtunut. Esimerkiksi kun tullaan ulkoa sisälle niin Ponnari ottaa meitsiltä pannan kaulasta hississä ja komentaa istumaan. Kun hissi tulee meidän kerrokseen, Ponnari sanoo paikka ja näyttää käsimerkkiä joka sitä paikkaa tarkoittaa. Kun ovet ovat auki ja Ponnari ulkona hissistä, saan luvan lähteä ja sitä tarkoittava käsimerkki vilahtaa. Harjoittelu on ollut vielä häiriötöntä ja sellaisena pysyykin vielä hetken. Ettei harpata liian suuria askelia kerralla :)
Meitsi jatkaa tihutöitään ja tällä viikolla Ponnari on useamman kerran saanut kaivaa talvitöppösensä meitsin sängystä ja hampaisiini joutui myös Parran selänraaputuskeppi jonka pöllin Parran työpöydältä. Lienee turha mainita että keppi meni käyttökelvottomaksi kun pistin sitä uuteen kuosiin.

Ei kommentteja: