Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 28. helmikuuta 2012

Härkki Mc Härksön


Maanantaina aurinko paistaa helotti niin että pikkuhiljaa taidetaan olla menossa kevättä kohti. Sopii mainiosti, lumen alta paljastuu taas uusia viestejä luettavaksi. Eikä se paljas maakaan tunnu yhtään hassummalta tassujen alla, nurmikosta nyt puhumattakaan. No, ehkä noita asioita ei ihan vielä tarvitse fundeerata kun sitä lunta kuitenkin on vielä reippaanlaisesti maassa.
Ponnarin talvikengissä on jotain outoa vetovoimaa enkä oikein voi pitää hampaitani erossa noista töppösistä. Ponnarin tultua eilen kotiin hain toisen talvitöppösen seurakseni sänkyyn heti kun Ponnari käänsi selkänsä. Onneksi töppöset eivät edelleenkään kärsineet vahingoista, mitä nyt karvareunus oli hiukan kuolassa.
Ulkoilimme taas koko lauman voimin ja meitsi teki kaikkensa saadakseen Masan riekkumaan. Härkki Mc Härksön ei ole turhaan meitsin lempinimi, olen sen totisesti ansainnut :) Puskin Masaa päällä, otin loikkia, näykin kaulanahasta ja kutsuin kaveria leikkiin pylly pystyssä mutta kovasta yrityksestä huolimatta härkkimiseni ei saanut aikaan toivottua tulosta eikä Masa alkanut pomppimaan kenguruloikkia. Syy lienee tosin hihnoja pidelleissä käsissä, Parta ja Ponnari torppasivat kaiken riekkumisen alkuunsa. Ilonpilaajat!

Ei kommentteja: