Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 20. helmikuuta 2012

Lumihylkeet

Viikon- loppukin taas oli ja meni. Meitsi kotiutui Nakkilan paris- kunnan hoteista perjantaina illalla ja kotipihalla odottelivatkin jo Ponnari ja Masa hoitolasta kotiin. Kävimme iltalenkillä ja sitten liimauduinkin sohvalle Parran ja Ponnarin väliin että tyypit saivat rapsutella ikävänsä pois :)
Lauantaina hengailimme Ponnarin kanssa kotosalla, ulkoilimme, harjoittelimme taas näyttelyhihnassa seisoskelua ja otimme porukalla pienet päiväunet. Paran tullessa illalla töistä kävimme koko lauman voimin ulkoilemassa ja reissullamme törmäsimme töistä kotiutuvaan Jonttuun. Jonttu sai innokkaan vastaanoton ja saattojoukon kotiin, yritimme molemmat pussailla Jonttua minkä kerkesimme ja kiehnäsimme tietysti myös Jontun jaloissa. Saatettuamme Jontun kotiin saimmekin kahlata loppumatkan melkoisessa hangessa kun illan aikana oli pyrytellyt hiukan lunta. Onneksi meitä ei niin kahlailu haittaa, Parrasta ja Ponnarista en menisi ihan takuuseen…
Laskiaissunnuntaina oli melkoinen myräkkä ja lunta tuli ihan hullumaisen paljon. Tuulikin oli melkoinen ja lumi satoi melkein vaakatasossa. Ei ollut ulkona ihmeempää ruuhkaa :) Aamulenkillä Ponnarilta jäi saapas hankeen kun puiston läpi ei kulkenutkaan enää polkua vaan polku piti raivata ihan itse.. Onneksi saapas pelastui, ettei Ponnarin tarvinnut kulkea loppumatkaa pelkkä sukka toisessa jalassaan.
Päivälenkillä kävimme taas koko porukan voimin koska Parralla oli vapaapäivä. Masa yritti selvästi kaivaa itselleen tunnelia valtaisiin kinoksiin sillä kaveri työnsi päänsä hankeen ja alkoi puskea itseään etiäppäin. Hölmöläinen. Meitsi pitäytyi loikkimaan hangessa kuin pupujussi ja syömään taas kuutiollisen tuota kylmää ihanuutta. Slurps!
Hankijumpan jälkeen maistui ruoka ja heti kohta ruuan jälkeen kuuluikin kaksitahtinen kuorsaus lattian tasalta kun otimme Masan kanssa pienet tupsluurit.
Ai niin, kuva on taas kaivettu netistä, olisikos ollut The Telegraphin sivuilta..

Ei kommentteja: