Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 17. helmikuuta 2012

Kerholainen ja kuvattava

Torstaina meitsillä oli hoitopäivä ja vietinkin rentouttavaa päivää Nakkilassa. Parta ja Ponnari nappasivat meitsin kyytiin aamulla ja ihan ekaksi kyydistä jäi Parta. Ponnarin kanssa kaksin ajelimme Nakkilaan ja siellä se Nakkilan pariskunta olikin minua jo vastassa ja aamupuuro valmiina. Syynä hoitopäivään oli Anguksen vieminen lonkkakuville Espoon Eläinlääkäritalolle. Jos olisin ollut kotona, olisi päivästä tullut yksinäinen ja tylsä, Nakkilassa ei sitä pelkoa ole. Nautiskelin ulkoilusta, hyvästä ruuasta, hieronnasta ja rapsutuksista tyytyväisenä kun kukaan ei ollut jakamassa huomiota. Keksin itselleni uuden harrastuksenkin, painonnoston. Nakkilassa on sellaiset muovipintaiset 3 kilon käsipainot ja nehän olivat justiinsakin hyviä leluiksi. Kuljettelin painoja pitkin poikin huushollia ja vaikka Nakkilan Emäntä yritti piilottaa käsipainot toiseen huoneeseen, jo kohta olin raahannut punnukset eteiseen. Jos ei muuta niin kaipa tuosta ainakin niska ja kaula vahvistuvat?
Tyyppien kotiutuminen venähti aika myöhäiselle joten jäin hoitopäivän jatkoksi vielä yökyläänkin Nakkilaan. Mikäs siinä, Nakkilassa saa nukkua sängyssä :)
Kuulin että reissulaiset olivat nähneet myös Viivin, Lassin, Mildredin, Sadun ja Elian. Aika epistä, olisihan meitsikin halunnut osallistua tuollaisille treffeille. Joku toinen kerta sitten.
Masa oli kuulemma aika seis vielä illallakin, ei oikein takapäässä ollut pitoa ja kävely autolta kotiin kesti melkein 10 minuuttia. Aika kauan, matkaa ei kuitenkaan ole kuin parikymmentä metriä :)

Ei kommentteja: