Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 10. joulukuuta 2011

Ope kävi kylässä

Keskiviikkona meitsin kummitustäti eli Ope kävi kylässä. Ope sai melkoisen riehakkaan vastaanoton, toisin kuin vartti aiemmin kotiutunut Ponnari. Ponnarin tullessa kotiin makasimme molemmat kerällä sohvalla emmekä jaksaneet nousta ylös tervehtimään vaan tamppasimme hännillämme sohvaa merkiksi siitä, että kotiutuja on kyllä huomattu.. Ope toi meille molemmille omat joulukalenterit joiden luukuista löytyy pikkuisia puruluita. Ihan huippua, varsinkin kun saimme avata kerralla 7 luukkua ja rouskuttaa niistä löytyneet luut menemään. Slurps! Meitsi sai synttärilahjaksi jotain kuivattua poron osaa, Open mielestä poro sopii jouluun kuin nakki meitsin suuhun. Herkuttelimme siis kalenteriherkkujen lisäksi porolla. Yhtä juhlaa aina kun kummitäti käy kylässä. Minskihän on Anguksen kummitustäti ja täytyy sanoa että molemmat kummit hallitsevat herkkujen tarjoilun esimerkillisesti. Maukkaita kummituksia meillä :)
Opelle piti tiettykin esittää kaikki mahdolliset temput ja kuulemma osan olisimme voineet jättää näyttämättäkin. Hmm, mitkähän jutut yleisöämme eivät miellyttäneet..
Open lähdettyä ajaa huristelemaan kotiinsa otimme Anguksen kanssa hyvät paikat sohvalta ja hetken päästä olohuoneen täytti miehekäs kuorsaus. Se ottaa kuulkaa voimille tuollainen viihdytys. Koittakaa vaikka itse reilun tunnin ajan pyöriä, hyöriä, juosta ja temmeltää. Kyllä se vie mehut!

3 kommenttia:

Rouva G kirjoitti...

Hehee, kummitustädillä on kyllä aina hauskaa kylässä. Mutta vähitellen voisi tietty lopettaa sukuelinten esittelyn... :-)

Rouva G kirjoitti...

Tarkennan vielä, että mä EN SIIS esitellyt mitään. Tuon kun voi ymmärtää monella tavalla...

Unknown kirjoitti...

No siinähän teitä ois sit ollut esittelevä trio jos säkin oisit :)