Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 9. joulukuuta 2011

Masa Pallopään viikonloppuretki

Meitsin nauttiessa Minskin hoivasta Herra Rausku matkaili Ponnarin ja Janetskin kanssa Helsinkiin. Ponnari ja Rausku kävivät ensin Janetskilassa lauantaina aamukaffella ja siitä trio sitten lähti huristamaan kohti Helsinkiä ja Kongressihotelli Rantapuistoa. Rantapuistoa suositteli Kerttusen, Hattarapään ja Minean huoltojoukkojen kapteeni Tanja ja hyvä että Ponnari uskoi suositusta. Hotelli oli syrjässä kyliltä ja ympärillä oli hyvät ulkoilumaastot ja paljon parkkipaikkoja. Hotellissa piti majaa muutama muukin koira, ainakin Ponnari ja Rausku olivat aamulenkille lähtiessään törmänneet käytävässä neljään vapaana juoksentelevaan akitaan…
Herra Rausku oli oma hölmö itsensä ja yritti pölliä Janetskilta unisukat jalasta, varasti vessapaperirullan ainakin pariin otteeseen ja valloitti Ponnarin sängyn niin, ettei Ponnari saanut nukuttua. Ponnari oli pari kertaa ajanut Rauskun pois sängystään sillä seurauksella, että Masa Pallopää meni ja herätti Janetskin. Ponnari laskeskeli että on fiksumpaa antaa edes Janetskin ja Masan nukkua rauhassa : )
Sunnuntaina trio lähti aamiaisen jälkeen messukeskuksessa pidettävään Voittaja 2011 näyttelyyn. Masa oli ihmeen rauhallisesti, häkkiin päästyään kaveri laittoi päänsä pehmokoiran päälle ja alkoi vedellä sikeitä. Viivi the huippuhändleri testasi miten Herra Rausku asioihin suhtautuu ja hyvinhän tuolla parivaljakolla homma toimi.
Angus ei oikein ollut tuomarin mieleen ja laatuarvosteluksi tuli Erittäin Hyvä. Rauskun osalta näyttely oli siis siinä. Janetski oli luvannut katsella aktivointileluja kaverilleen joten Ponnari ja Janetski kiertilivät hiukan myyntikojuja ennen kamojen pakkaamista ja kotimatkalle lähtöä. Kotimatkalla tehtiin pari mutkaa, ensimmäinen hotellin kautta koska Janetskin kaulahuivi oli jäänyt sinne ja toinen Sadun kautta. Sadun luona hoidettiin hiukan Joulupukin asioista ja Angus kävi näyttäytymässä kodissaan. Ponnari oli luvannut ennen reissuun lähtöä Angukselle juustohampurilaisen mikäli tyyppi käyttäytyy fiksusti ja Angushan käyttäytyi oikeinkin mallikelpoisesti. Paluumatkalla kaveri sai hampparinsa ja hotkaisikin sen melkoisella vauhdilla kitusiinsa. Taisi olla nälkä kun ei suostunut reissullansa syömään vaan jätkä piti 2 vuorokauden paaston. Ihme tyyppi :)

Herra Rausku tuomarin kopeloitavana. Kuvan on ottanut Johanna Kuru.

Ei kommentteja: