Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kettuilua

Tiistaina meitsi joutui suihkuun kun olin kuulemma taas ihan klottanen. Anguksen kuola likastaa turkin tosi nopsaan, muutakaan syytä ei voi olla siihen että meitsiä pitää pestä tosi paljon useammin kuin Masa Pallopäätä. Ponnari on edelleen sitä mieltä että meitsi on maailman helpoin pestävä. Kun suihku laitetaan päälle, meitsi kävelee itse suihkun alle ja sitten seison nätisti paikoillani koko pesun ja huuhtelun ajan. Eipä se kai paljon helpommaksi voi enää mennä :) Vielä kun olisi joku sellainen turbokuivatushärveli niin jo olisivat asiat pesuhommissa mallillaan.
Tiistaina sain elämyspointsin ulkona illalla. Olin Ponnarin kanssa ulkona ja Ponnari ihmetteli miksi häntäni sojotti suoraan taivasta kohden, korvani olivat kuin pystykorvalla ja toinen etujalkani oli ylhäällä. Ponnari tähyili ympärilleen eikä huomannut mitään, mutta minäpäs olinkin huomannut vieraan tyypin ja vielä ihan muutaman metrin päässä. Ampaisin kuin raketti liikkeelle ja silloin Ponnarikin huomasi muutaman metrin päähän jähmettyneen ketun. Kettu ampaisi melkoista vauhtia pakoon ja meitsillä oli kova yritys lähteä perään.. Eka kettubongaus tuolla meidän omilla kulmilla, Angus ja Minskihän bongailivat kettua harva se päivä Anguksen ollessa Minskilässä hoidossa.

Ei kommentteja: