Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 10. marraskuuta 2011

Masa Pöllijä

Keskiviikkona Masa Pallopää oli ehtiväisellä tuulella ja muutenkin vireessä. Ensin kaveri pölli työhuoneesta Parran siksi päiväksi jalkoihin tarkoitetut sukat mutta Ponnari bongasi sukat rosmon suusta ja palautti sukat sinne missä ne olivat olleetkin. Seuraavaksi mestarivaras seurasi Ponnaria kylppäriin ja ihan muina miehinä kaveri pölli kaappiin menevien pinosta sukkaparin ja lähti saaliinsa kanssa eteiseen. Ponnari havahtui kesken hampaiden pesun siihen että taistelimme sukista eteisessä ja törmäsimme liukuoviin. Saalis otettiin meiltä pois ja sukat siirtyivät pyykkiin. Angus ehti vielä jossain käänteessä pölliä yhdet puhtaat sukat mutta ajankohta jäi ihan totaaliseksi mysteeriksi kaikille paitsi Masa Pöllijälle. Lähdimme Ponnarin kanssa ulos ja sisään tullessamme eteisessä meitä odotti kasa valkoista silppua, taljana makaava Angus joka esitti nukkuvaa ja pikku tihulaisen kuonon vieressä puolikas rulla vessapaprua. Angus katseli ihan viattomana ympärilleen kun Ponnari kummasteli sotkua, sen aiheuttajaa ja ihan väärässä paikassa olevaa paperirullaa. Angus on sellainen patterijänis aina välillä että huh huh! Onneksi meitsi ei ikinä tee kepposia tai syö mitään sellaista mikä ei minulle kuulu :)
* Kunhan tässä kiillottelen sädekehääni* T:Lemmy

Ei kommentteja: