Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 31. lokakuuta 2011

Kyläsillä

Viikonloppu hujahti taas ihan salamannopeasti ohi, kuului vaan wiuh!
Lauantaina Ponnari toi meille kauppahallista tuliaisiksi luita ja Angus viettikin seuraavan yön oksennellen. Yöks! Meitsiä ei ole ennenkään luut paljoa hetkauttaneet suuntaan tai toiseen mutta Anguksen sisukalut taitavat olla hiukan herkemmät. Täytyy seuraavalla kerralla auttaa Angusta ja syödä puolet luusta, joskos sitten ei tulisi tuollaista reaktiota. Luiden kanssa ollaan aika alkutaipaleella ja ilmeisesti Ponnari teki virhearvion luun koon suhteen. Tietääpähän ensi kerralla sitten. Luiden syönti sujui ihmeen rauhallisesti, makasimme jopa samassa sängyssä kumpainenkin omaa luutamme järsien ja ihan ilman mitään ärinää tai pörinää. En edes yrittänyt pölliä Anguksen luuta niin kuin yleensä, en oikein tajua mikä käytöskasvattajan taikasauva minuun on iskenyt tapoja :)
Sunnuntaina Parta, Ponnari ja Angus kävivät Minskilässä juomassa synttärikaffeet ja meitsi jäi kotimieheksi. En päässyt mukaan koska a) Angus on Minskin lellivauva ja b) voi olla että innostuksissamme olisimme antaneet piut paut kaikille komennoille olla riehumatta. Meitsi siis veteli sikeitä kun muut herkuttelivat piirakalla ja muffinsseilla. Onneksi meitsillä oli pieni naudan potkaluun pala, pidin ihan omat herkkukestit :)

Ei kommentteja: