Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 3. lokakuuta 2011

Sunnuntai Sunday Söndag Domingo Dimanche

Sunnuntaina aamulenkillä törmäsimme Ponnarin kanssa ihan pikkuriikkiseen koiranpentuun. Pennun nimi on Pimu, ikää oli 12 viikkoa, rodusta ei mitään hajua mutta väri oli harlekiini. Pimu oli rohkea likka ja tuli reippaasti haistelemaan meitsiä ja annoinkin pikkuisen nuuhkutella ihan rauhassa. Aika ihana pikkuinen!
Minskilän kuulumisiakin kyseltiin ja siellähän on kaikki parhain päin. Angus pullauttelee kesken lenkin omenoita suustaan, Minskillekin tuo oli yllätys sillä omenoiden suuhun ottamisesta ei ollut mitään havaintoa ja jemmailee niitä luitaan tyynyjen alle. Kehujakin Angus oli taas saanut, tällä kertaa mäyräkoiria ulkoiluttaneelta naiselta. Angus on sellainen hurmuri :)
Muuten sunnuntai eteni rauhalliseen tahtiin tupsluureja otellen, ulkoillen ja syöden. Innostuin leikkimään imurin kanssa ja hyppäsin sänkyyn Ponnarin imuroidessa. Koska kutsuin imuria leikkiin, oli pyllyni ylhäällä ja pääni alhaalla. Kunnes tempaisin pääni ylös, vain törmätäkseni Ponnarin poskeen.. Teki kuulemma makiaa mutta onneksi ei tullut sentään mustelmaa. Ai niin, Ponnari sai otettua kamerankin kaapista, tässä muutama uusi räpsäisy:

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

viimeinkin uusia kuvia komistuksesta ! Poika on kyllä kasvanut ja kehittynyt ja pääkin on levinnyt kovasti sitten viime kuvien !
mutta mitä tarkoittaa tupsluuri ? ei nää pohojosen tyypit tajua turun murretta :)

Unto kirjoitti...

Tupsluurit on pienet unet :)