Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 14. lokakuuta 2011

Ope kylässä


Pupujussikorvainen bullmastiffi naarmuisella parketilla

Torstaina meitsin kummitäti eli Ope kävi kylässä. Viime treffeistä onkin aikaa mutta hyvin vielä sentään tunnistimme toisemme. Sain tuliaisiksi herkullisen ilmakuivatun luun ja heti kun tervehtiminen oli hoidettu, linnoittauduin sänkyyni uuden aarteen kanssa. Luu oli mitä herkullisin, ilmoitin sen heti herkkulistan kärkisijoille. Vaikka meitsillä oli herkullinen luu järsittävänä, yritin silti kerjätä pöydästä sienipiirakkaa ja jättikokoisia keksejä. Saalis oli heikko, edes Ope ei heltynyt antamaan meitsille ihmisten herkkuja. No, onneksi luun kanssa riitti puuhaa monta tuntia ja illalla luusta oli jäljellä enää pelkkä pikkuinen pala. Sain Opelta kehuja komeudestani ja kasvanut olen kummitädinkin mielestä. Itse tuota kasvamista ei niin huomaa mutta hyvähän se on että alan muistuttaa isoa koiraa. Leveyttä tulee tosi hitaasti mutta mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa.

2 kommenttia:

Nipo-ope kirjoitti...

Maailman komein poika!

Unto kirjoitti...

Kiva kun jollain on hyvä maku :)