Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 11. lokakuuta 2011

Naksuttele keskenäs

Tässä yhtenä päivänä päätin olla oma- toiminen ja kouluttaa itse itseäni. Nappasin ruoka- pöydältä naksuttimen ja vein aarteen sänkyyni pöydän alle. Jotain tein kuitenkin väärin, sillä vaikka kuinka naksutin, niin nenäni eteen ei pudonnut herkkuja. Ei herkun herkkua. Naksutinkin oli niin heikkoa tekoa että hajosi tuhannen paloiksi, vain metallilevy säilyi kokonaisena ja sen Ponnari löysikin sängystäni muiden aarteideni joukosta. Olen myös opiskellut uuden taidon ja nyt osaankin avata ovet ihan itse. Eipä tarvitse enää paljon pyydellä lupia makuuhuoneeseen mennäkseen :) Jotainhan sitä pitää keksiä aikansa kuluksi kun on yksin kotona. Ponnari juuri pohti ääneen että mitähän taitoja oikein oppisinkaan jos olisin yksin kotona enemmän kuin muutaman tunnin päivässä..
Harjoittelimme Ponnarin kanssa hiukan seisomista, sitä kun ei ole tullut pahemmin tehtyä. Seison ihan nätisti aloillani ja annan siirtää jalkoja mutta helposti vaan vetäisen ne takajalat asetellusta asennosta pois. Pää ei käänny mihinkään niin kauan kuin pään edessä on käsi ja kädessä nami. Muutaman kerran koitin loikata namikäden luo mutta sitten lopetin kun tajusin että ei sitä namia niin sieltä kädestä saa. Hissimatkat ovat oivia hetkiä harjoitella kun eipä siellä hississä paljon muutakaan tekemistä ole.

Ei kommentteja: