Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 15. lokakuuta 2011

Angus Pangus di Mangus

Perjantaina Ponnari kävi Minskilässä viemässä hoitopojalle hiukan ruokaa. Ponnari odotteli pihalla kun Angus ja Minski tulivat lenkiltä ja Minski olikin jo ehtinyt ihmetellä että mikä ihmeen kiire Anguksella on kotiin päin. Ennen pihalle tuloa Angus oli haistellut kadulla parkissa olleita autoja ja kääntyessään pihalle Angus otti jo juoksuaskeleita. Oli tainnut Herra Rausku haistaa tutun tuoksun..
Rausku oli oma iloinen ja energinen itsensä, patterikoira joka ei ole paikallaan paitsi nukkuessaan. Herttainen hölmöläinen. Minski ja Angus ovat jo useamman kerran lenkeillään bonganneet ketun. Repolainen ei ole ihan arimmasta päästä vaan rohkeasti jolkottelee Herra Rauskun ohi muutaman metrin päästä. Minskillä on ketusta videokin ja videosta kyllä huomaa, missä kohtaa Angus bongaa ketun :)
Tässä muutama Minskin ottama kuva hoitopoikasesta:

Ikkunaprinssi

Rentoa menoa

Kettubongari lenkillä

Ei kommentteja: