Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 25. lokakuuta 2011

Nyt juhlitaan eikä suotta,

täyttäähän rokkistaramme komeat 1 vuotta!
Lemmy lemminkäinen, Lemppa turnipsi, ihanainen rokkistaramme skotlannin nummilta on jättänyt pentuajan taakseen ja lienee nyt kai nuori koira. Hurmurilla on tänään pienet kestit ja juhlimaan saapuvat Minski ja Nakkilan emäntä. Lahjojakin on kaapissa Nynneliltä sekä Jonnalta, Janetskin siskolta. Katsotaan tuleeko poseerauskuvasta yhtä masentuneen oloinen kuin Masa Pallopään kravattikuvasta vai hiukan iloisempi. Tosin Masakin oli iloisempi oikeana päivänä otetussa kuvassa rusetin kanssa :)

1 kommentti:

lessu kirjoitti...

Lemmylle syntymäpäivä onnittelut,ONNEA ihana poitsu!!!Vietä kivat bibbalot kera Anguksen ja muiden <3 Toivottelee Aino-neiti perheineen :)