Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 24. lokakuuta 2011

Anguksen comeback

Lauantaina Ponnari lähti jonnekin huinimaan ja me otimme sillä aikaa Parran kanssa rennosti. Alkuillasta Parran puhelin soi ja heti puhelun loputtua lähdimme ulos. Pihalle kurvasi tuttu auto ja autosta loikkasi ulos tuttuakin tutumpi Masa Pallopää! Jälleennäkeminen olisi epäilemättä ollut melkoisen riehakas ja vauhdikas mutta hihnojen päissä olevat tyypit hillitsivät menoa melkoisesti. Kävimme pitkästä aikaa koko lauma pienellä kävelyllä ja kaikki oli kuin Masa ei olisi ikinä ollutkaan poissa kotoa. Sisälle tultaessa herra Rausku tarkasti ihan ekaksi lelukopan sisällön ja seuraavaksi syyniin joutui meitsin sänky mahdollisten luiden varalta. Annoin Anguksen hiukan syödä yhtä luutani mutta ei se kyllä tavaksi tule. Meitsin luut ovat meitsin ja kaikki mitkä lojuu jossain lattialla tai muualla, on myös meitsin. Taidan olla hiukan ahne mutta ruokaani en jaa!
Sunnuntai meni aika rauhallisissa merkeissä ja erikseen ulkoillen. Meitsillä on jalka sen verran kipeä että ulkona käydään lähinnä kääntymässä kun taas Angus kaipaa kunnon lenkkejä. Minski soitteli sunnuntaina ja kyseli hoitopoikasen kuulumisia. On kuulemma hiukan hassua kun Herra Rausku ei ole nurkissa pyörimässä :)

Ei kommentteja: