Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kun vauva pussasi hauvaa

Parta ja Ponnari kävivät Minskilässä kylässä katsomassa Masa Pallopäätä. Masa oli taas valloittanut naapurustosta ainakin yhden tyypin lisää.. Angus ja Minski pysähtyivät tervehtimään cockerspanielia ja hetken siinä toisiaan nuuhkuteltuaan jompikumpi koirista haukahti. Haukahdus houkutteli paikalle ihan pienen taaperon, sellaisen joka osaa juuri ja juuri kävellä. Taapero tuuppasi kätensä Masa Pallopään kuonoon ja kun isä huomautti pojalle että niin ei saa tehdä niin sitten taapero otti ja pussasi Masaa suoraan suulle. Poika oli juuri sen mittainen että naamat olivat sopivasti vastakkain. On ollut epäilemättä hupaisan näköistä kun vauva pussasi hauvaa. Mistäpä aikuisillekin saataisiin tuollainen lasten mutkaton tapa suhtautua asioihin ja mennä ihan vaan fiiliksen mukaan?
Kotoa on hiukan tyhmiä uutisia, meitsillä on takajalka kipeä. Ei se sama kuin viimeksi vaan toinen. Lääkäri tosin jo alussa varoitti, että tosi usein tulehtunut akillesjänne tarkoittaa sitä, että se toisenkin jalan jänne tulehtuu. Terve jalka joutuu kovemmalle rasitukselle kun toiselle koivelle ei voi koko painolla varata. Kovin täällä toivottiin, ettei noin olisi käynyt mutta minkäs teet. Maanantaina mennään taas samalle ortopediaan erikoistuneelle lekurille jonka luona on jo pari aiempaakin kertaa käyty. Taitaa tulla piikki kortisonia taas ja riekkumiskielto jatkua :(

Ei kommentteja: