Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 21. lokakuuta 2011

Kilmisteri korkkiruuvi


Ponnari ei millään usko että tässä asennossa on hyvä nukkua :)
No, meitsin mielestä on ja tämä taitaakin olla toiseksi paras asento, heti sen tassut kohti taivasta asennon jälkeen. Uutisrintamalla on hiljaista paitsi että huhujen mukaan Masa pallopää tulisi huomenna kotiin! Jee!

1 kommentti:

Minski kirjoitti...

Hyvää 1 v. syntymäpäivää Lemmy pojalle!:) t: Minna