Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Turun päivä

Sunnuntaina vietettiin Turun päivää ja uuden Myllysillan avajaisia. Ponnari nappasi meitsin mukaan ja hurautimme ensin noukkimaan janetskin kyytiin ja sitten kurvasimme ottamaan kyytiin Nynnelin. Ajoimme Aurajoen rantaan ja kävelimme sillalle päin. Matkalla kiipeilin rantakivillä, maistoin joen vettä ja yritin ottaa laiturilla olevia köysiä mukaani. Sain kehuja Ponnarilta siitä, että osaan käyttäytyä nätisti kylillä enkä ole ollenkaan riekkuapina hihnassa. Joessa oli vielä muutama venekin ja pienessä aallokossa kelluvat ja laituria vastaan natisevat veneet saivat mielenkiintoni heräämään ja yritinkin kovin mennä laiturilta vehttp://www.blogger.com/img/blank.gifneen kannelle katselemaan meininkiä. Kuten tavallista, kaikki kiva kiellettiin ja tyydyinkin kävelemään laiturilla. Aikamme käveltyämme löysimme hyvän paikan vierasvenesataman laiturilta ja jäimme odottelemaan ilotulituksia. Ilotulituksen alkaessa olin ensin hiukan ihmeissäni kovasta paukkeesta mutta sitten haltioiduin tuijottamaan taivaalle ilmestyviä värikkäitä kuvioita. Kovin kauaa ilotulitus ei kuitenkaan jaksanut meitsiä kiinnostaa vaan hyppäsinkin penkille istuskelemaan ja haistelemaan paikkoja.
Tässä on linkki You Tubesta löytyneeseen pätkään komeasta showsta: Ilotulitus
Kun paukut loppuivat, pakkauduimme takaisin autoon ja huristelimme Nynnelin ja Janetskin kotien kautta omaan kotiin iltapalalle.

Ei kommentteja: