Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 23. syyskuuta 2011

Pienellä retkellä

Torstaina töistä tullessaan Parta nappasi meitsin mukaansa ja lähdimme ajelulle. Matka oli aika pitkä ja vauhti kova enkä yhtään tiennyt mihin oikein kiirehdimme. Muutaman tunnin jälkeen kysymykseni sai vastauksen, olimme Helsinki-Vantaan lentokentällä, ihan tutussa paikassa siis. Sehän on ensimmäinen paikka jonka olen tässä maassa nähnyt eikä siitä ole kuin reilut puoli vuotta aikaa :) Syy lentokentälle menoon oli se, että haimme Ponnarin ja Janetskin kotiin, roikaleet olivat 4 päivää Lontoossa. Tällä kertaa tuliaisiksi ei tuotu koiranpentua ja hyvä niin. Ei tarvita kuulemma kolmatta riekkuapinaa vaikka bändistä puuttuukin se rumpali.. Tytöt saivat riemukkaan vastaanoton kun hypin ja loikin onnessani ympäriinsä. Ja kasvanutkin kuulemma olin, ainakin Ponnarin mielestä :)
Matkalaiset olivat melkoisen yllättyneitä kun olimme vastassa ja varsinkin Ponnari oli iloinen kyydistä kotiin, bussilla kun ponnari olisi ollut kotona vasta pari tuntia myöhemmin ja perjantaina oli kuitenkin työaamu… Sellainen retki meillä!

Ei kommentteja: