Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 2. syyskuuta 2011

Pienet kylpijät


Torstaina keksimme uuden kivan leikin. Leikkiin tarvitaan kaksi koiraa ja kaksi sohva- tyynyä. Molemmille leikkijöille tyyny suuhun ja sitten painellaan hippulat vinkuen pitkin poikin kotia ja painitaan. Tyynyjen funktio jäi Ponnarille hiukan epäselväksi mutta ei noiden ihmisten kaikkea tarvitsekaan tietää ja tajuta..
Illalla menimme pihalle Partaa vastaan ja siellähän oli yllärivieras Jonttukin. Angus hoiteli tervehtimisen totutun riehakkaasti meitsin odotellessa nätisti vuoroaan . Kun Jonttu oli vapaa, kävelin Jontun luo ja iskeä läjäytin pyllyni maahan. Koska kohteliaat miehet tekee niin : ) Saatoimme Jontun kotiin ja sitten iltalenkkeilimme kotia kohti. Kotona odotti seuraava yllätys: suihku. Parta otti meitsin kaverikseen suihkuun ja hetken päästä kylppäristä tulikin ulos hyvältä tuoksuva, märkä ja nälkäinen meitsi. Parran tullessa pois suihkusta oli Anguksen ja Ponnarin vuoro. En tiedä mitä ne siellä tuhtasivat mutta luvattoman kauan siihen meni. Saattaa tietenkin olla, että Ponnari ei vaan viitsinyt kuivata Angusta ennen kuin oli pessyt omat hiuksensa tai jotain.. Anguksen päästyä kylppäristä otimme pienen kuivattelua nopeuttavan painimatsin ja sitten kiipesimmekin sohvalle nukkumaan. Se torstaista.

Ei kommentteja: