Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Metsämiehet


Tiistaina lähdimme heti Ponnarin kotiuduttua metsään mellastamaan, ou jee! Metsässä on nenälle niin paljon töitä kun vaan viitsii tehdä ja jos jonkinlaista järsittävääkin löytyy hyvä valikoima. Menimme Anguksen kanssa molemmat nenä maata viistäen samaa hajujälkeä, Ponnari epäili että tuoksun oli saattanut jättää joku hemaiseva tyttö. Nuuskimisen lomassa popsimme hiukan mustikoita ja järsimme antaumuksella kaatuneen puun oksia. Ponnari käytti järsimistauot hyödyksi ja furminoi meitsiä minkä kerkesi. Karvaa lähtee ihan tolkuttomat määrät, ei niinkään Anguksesta mutta meitsistä. Ponnari alkoi hiukan epäillä että joskos meitsillä on tämän karkean turkin alla jossain piilossa pohjavillaa…
Turkin väri vaihtuu koko ajan selkeämmin punaiseksi ja nyt meitsillä on takamuksen päällä hassu kyykäärmeen sahalaitakuvio mustasta karvasta. Eikä selän pidempi, harjasmainen ja kostealla ilmalla kihartuva karvakaan ole mihinkään kadonnut.
Angus taas on vieläkin pehmeä- ja lyhytkarvainen blondiini : )
Metsän jälkeen piti mennä puolipesulle kun meidän molempien masut ja jalat olivat ihan rapaiset ja haisivat sellaiselle, noh, metsäiselle. Pesun ja murkinan jälkeen olikin taas aika ottaa torkut ja ladata akut illan pakollista riekuntaa varten. Ilta ilman painia, mitä se oikein tarkoittaa??

Ei kommentteja: