Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Auts kun sattuu!


Höh ja pöh, meitsillä on ollut oikea takajalka nyt muutaman viikon kipeä. En oikein haluaisi varata jalalle kovastikaan painoa ja varsinkin istumaan meneminen on kankeaa. Onneksi Ponnari sai varattua meitsille ajan ortopedille, eiköhän sieltä löydy tähän vaivaan apua. Anguksellekin pitää välillä ärähtää kun Herra Rausku ei tajua etten mielelläni ole harjoitusmielessä astuttavana kipeän kinttuni kanssa. Välillä kyllä intoudun riehakkaaseen painimatsiin ja siinä kohtaa kivut unohtuu.
Törmäsimme ulkoillessamme kissaan ja siinä meitä seisoi kolme silmäparia tuijottamassa toisiaan. Meitsi ampaisi pienen tuijotuksen jälkeen salamana kissaa päin ja Angus lähti tietenkin perässä. Kisu teki vikkelän uukkarin ja pötki meitä pakoon hippulat vinkuen. Tämän kohtaamisen jälkeen kävimme nauttimassa parit puusta pudonneet omenat alkupaloiksi ja jatkoimme ulkoilua maltilliseen tahtiin. Nyt kun meitsillä on jalka kipeä niin Angus pääsee ulkoilemaan ihan yksinään ettei joudu kaikkia ulkoiluja menemään tällä meitsin köpöttelyvauhdilla, Herra Rauskulla kun on aika pitkä ja ripeä askel : )

Ei kommentteja: