Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Yllätysretki

Lauantaina aloitimme päivän pitkällä nuuhkuttelulenkillä ja piipahdimme myös hiukan metsässä. Kotona vetäisimme vatsat täyteen ruokaa ja sitten hengailimmekin hetken kaksin kotona kun Ponnari lähti kylille treffaamaan Janetskia ja Parta lähti töihin. Ponnarin kotiuduttua olimme sopivan levänneitä aloittamaan hurjan riekunnan ja painin.
Parran tullessa kotiin olikin vuorossa illan ylläri. Lähdimme ajamaan Annen ja Sdun mökille tähän lähelle, samalle mökille jolla vietimme juhannuksen. Vajaa tunti autossa ja perillä meitä odotti Tytti, Veera, Anne, Sdu ja jättimäinen lääni juoksenneltavaksi. Tontilla on hurjasti omenapuita ja aina kun meille tuli vähänkin nälkä, ei tarvinnut kuin laskea pää maahan ja mutustella herkullisia omppuja. Olisikohan tuo nyt se paljon puhuttu paratiisi? Kävimme Ponnarin kanssa hiukan kävelemässä tontin rajojen ulkopuolellakin kun Ponnari halusi hiukan testata miten reagoimme siihen, että Ponnari kääntyy takaisin tulosuuntaan meidän haistellessa heinikossa. Hyvin kävi, pinkaisimme molemmat Ponnarin suuntaan niin että hippulat vinkuivat. Angus kiitolaukkasi niin lujaa että lensi kurvissa kyljelleen kun tassun alla oli illan kasteesta märkä nurmikko : )
Meitsi muuten löysi lauantaina oman juttunsa, jalkapallon. Mökillä oli sellainen sopivasti rikki oleva jalkapallo jonka sisällä ei ilma pysynyt täysin. Pallosta sai hyvän otteen ja meitsihän viiletti pallo suussa pitkin pihaa. Vielä hauskempaa oli se, kun Ponnari potki palloa ja meikä juoksi perässä ihan hullunkiilto silmissä :)
Angus taas kunnostautui keinujana ja tyyriin näköisenä kaveri istuskeli pihakeinussa. Hankalin osuus keinumisessa oli keinusta pois hyppääminen, keinu kun iski ikävästi Angusta takamukselle kun hölmöläinen jäi seisoskelemaan paikoilleen keinun eteen..
Illat alkavat pimetä jo aika aikaisin ja meillekin tuli Anguksen kanssa hiukan väsy. Ponnari ihmetteli kun Angusta ei hetkeen näkynyt missään ja etsintäretken tuloksena Angus löytyi nukkumasta talja-asennossa auton viereltä.. On se hassu jätkä!
Olipas ihan huippu lauantai!

Ei kommentteja: