Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 23. elokuuta 2011

Sitä sun tätä viime viikolta

Jaa, mitähän täällä on viime aikoina sitten puuhailtu.. No ainakin kunnostauduimme Anguksen kanssa vaaterosmoilussa. Sukkia löytyy harva se päivä meidän sängyistä ja Ponnari on onnistunut takavarikoimaan muutaman sukan suoraan kumpaisenkin riekkuapinan suusta. Sukkien lisäksi keksimme yhtenä iltana oivan vetolelun, Ponnarin rintaliivit. Ponnarin vaatteet olivat tuolilla ja vaatteiden omistaja oli nukahtanut sohvalle. Parran tullessa olimme molemmat kiskomassa vaatekappaletta eri suuntiin niin että ritinä vaan kuului. Aamulla Ponnarin herätessä olimme kiikuttaneet uudelleen muotoillut ja ilmastoinniltaan parannellut liivit Ponnarin kyljen päälle.
Päivänä eräänä Ponnarin tullessa kotiin olimme taas hieman mööbleeranneet kotia enemmän meidän mielemme mukaiseksi. Sohvapöytä löytyi nyt eteisestä ja eteisen tuoli oli käännetty niin, että selkänoja ei ollutkaan enää tylsästi seinää vasten. Tavarat hujahtivat takaisin vanhaan järjestykseen alta aikayksikön, blääh!
Yhtenä aamuna makoilimme Anguksen kanssa rauhallisesti pöydän alla vatsat täynnä ruokaa, ulkoilleina ja tirsoille valmistautuen.. Tai niin ainakin uskottelimme Ponnarille. Ponnari meni pesemään hampaitaan ja mitä nuo ihmiset nyt aamuisin puuhaavat enne töihin lähtöä. Hetken päästä Ponnaria odottikin keittiössä yllätys.. Olimme ottaneet yhden sohvatyynyt ja repineet lattian valkoiseksi vanusta. Ensilumi tulikin aikaisin tänä vuonna. Ainakin tähän huusholliin : ) Tuo oli kyllä Ponnarin ihan oma vika, mitäs otti tyynyistä päälliset pois ja vei pyykkiin. Kuka tuollaista pehmeän höttöistä tyynyä voisi vastustaa?
Angus on tämän viikon ollut totaalisen kyllästynyt ruokaansa joka koostuu siis Yrjölän puurosta, vihanneksista ja lihasta, kalasta tai mahasta. Pojalle ei kelpaa mikään muu kuin meitsin nappulat. Aika hölmöläinen tuo Angus, jos minulta kysytään.
Ponnari haki tähän juttuun kuvaa googlen avulla ja laittoi hakusanoiksi dog movers. Kuvien ilmestyttyä ruutuun Ponnari huomasi tutun näköisen bullmastiffin osumien joukossa. Siellähän oli Titon kuva! Linkki vei siis Titon ja Petun blogiin. Haun tuloksena tekstin kuvaksi valikoitua kuinkin toinen kuva kuvaamaan sisustusintoamme :)

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

pitkästä aikaa ehdin lukemaan teidän kuulumisia. en ole muistaakseni kyllä blogiini kirjoittanut sanaa "dog movers", ihmeellisiä hakurobotteja :) meillä ei riekuta nyt vähään aikaan, titon silmään jouduttiin laittamaan piilolinssi kun aiemmin tullut "tökkäys" silmässä ei ole parantunut. sen verran kallis piilari, että toivottavasti pysyy paikoillaan :) olkaapa te varovaisia metsässä, ettei riekkumisen tiimellyksessä osu risut silmiin...

Unto kirjoitti...

Voi piilarillista Titoa, toivottavasti linssi toimii ja silmä paranee nopsasti! Oli aika villi hakutulos joo.. Kuvan tekstissä taisi olla arvostelu englanniksi, siinä on sitten varmaan olleet sanat dog ja moves..